Hej jeg hedder Ida. Dette her er min første hest. Den hedder ProudFoot – i daglig tale ofte forkortet til PF.

Jeg havde halvpart på ProudFoot i 2004.

At have halvpart betød min rideskole brugte ham halvdelen af ugen som almindelig rideskolehest. Onsdag og søndag havde jeg ham selv hele dagen. Og om fredagen fik jeg rideundervisning på ham.

 

 

Ud over fornøjelsen at ride, var det også min opgave at passe ProudFoots seletøj. Det blev fordelt sådan, at jeg passede læderet og mine forældre vaskede dækkenet.

Min rideskole arrangerede jævnligt stævner. Det synes jeg var sjovt at deltage i. Her er et billede fra stævnet i september 2004.

 

 

Det smitter med interessen for heste, så min søster Lise begyndte også at ride. Her er et billede fra hendes første stævne i september 2004.

 

 

Det sure ved at have halvpart er, at rideskolen kan beslutte at sælge hesten. Det skete efter ¾ år. Mine forældre ville ikke købe Proudfoot, og jeg måtte tage afsked med ham. Det var rigtig svært.

Jeg forsøgte at få en ny halvpart på en anden hest og forsøgte med 3-4 stykker. Men der var ingen af dem som blev nogen succes. Til slut lukkede også rideskolen. Heldigvis endte det lykkeligt med jeg fandt en ny rideskole og fik en ny halvpart som jeg blev glad for.

 

Sidst opdateret okt. 2006
/Hanne